Izpis zaloge za tematske številke vključuje signaturo ciljne publikacije in povezavo do nje (prek inventarne številke v polju 992y) [slika].

Primer:
V Narodni in študijski knjižnici v Trstu iščemo besedilo drame z naslovom Samba lantana avtorja Andrewa Bovella, ki je bilo v sezoni 2013/2014 objavljeno v Gledališkem listu Mestnega gledališča ljubljanskega.

Uporabimo obrazec osnovnega iskanja in v okence Iskalni niz vpišemo samba lantana. V okencu Knjižnice izberemo NSKTRS - Narodna in študijska knjižnica, Trst - vsi oddelki in kliknemo gumb Poišči [slika].

Pod iskalnim obrazcem se izpiše seznam najdenega gradiva. Po kliku na naslov iskanega gradiva [slika] se prikaže zapis z osnovnimi podatki o drami. Pod podatki o gradivu se izpišejo podatki o zalogi. Signatura [slika] je ista kot v zapisu ciljne publikacije, do katere lahko pridemo prek povezave gl. publikacijo [slika]. S klikom na to povezavo se prikaže ciljni zapis z naslovom Gledališki list Mestnega gledališča ljubljanskega, vključno s podatki o zalogi letnikov [slika].

povezava video

Opomba:
Tematska številka je s ciljnim zapisom publikacije povezana prek polja 992y, v katerem je zapisana inventarna številka ciljnega zapisa [slika].